Fulgii de ovăz din rețetă vor face preparatul mai crocant.
Ingredinte
2 portii
2 ouã
1 piept de pui dezosat
fãinã
pesmet
fulgi de ovãz
fulgi chilli sau boia iute
sare, piper
Tãiati 4 felii din pieptul de pui. Într-o pungã de plastic puneti o felie de carne si o bateti ca sã se aplatizeze. Faceti acest lucru prin punga de plastic pentru a nu distruge structura fibrelor cãrnii. În 3 farfurii separate pregãtiti în una fãinã, în alta ouãle bãtute si în a treia amestec de pesmet cu 2 linguri de fulgi de ovãz, sare, piper si praf de ardei iute (sau fulgi de chilli)
Treceti fiecare felie de carne succesiv si pe ambele pãrti pînã se acoperã complet carnea prin fãinã, ou si ulterior prin amestecul de pesmet-fulgi de ovãz-chilli. Prãjiti pe ambele pãrti la foc mediu pânã devin aurii. Serviti cu cartofi copti si sos de ciuperci.
Home
»
Fel-principal
»
Piept de pui pane picant