Home » » Cuib mediteranean

Cuib mediteranean

Written By cristi mirea on sâmbătă, 18 februarie 2017 | 16:10

Un aperitiv savuros.




Ingrediente pentru 1 portie
aluat foitaj congelat
1 rosie micã
 suncã din piept de pui
mozzarella
sare, piper, usturoi ulei mãsline, oregano



Prima datã decongelati aluatul de foitaj. Pentru a decupa cuibuirle utilizati douã inele, unul mai mic cu aproximativ 1 cm decât celãlalt. Eu folosesc un bol întors si un pahar pentru a obtine forma. Prima datã tãiati cercul mare.


Puneti-l pe o tavã pe hârtie de copt. Apoi mai decupati din aluat inca un cerc mare. În acesta apãsati cu inelul un cerc mai mic. Scoateti cu grijã inelul care se formeazã si sezati-l peste cercul din tavã. Acesta va fi conturul care prin coacere va face marginea cuibului.

 


Tãiati în felii sunca, rosia decojitã si mozzarella. Asezati-le în cuib. Adãugati oregano, sare, piper si 1 cãtel de usturoi tãiat mãrunt. Deasupra presãrati putin ulei de mãsline. Puneti la cuptor tava pentru aproximativ 5-7 minute. Controlati tava periodic pentru ca aluatul sã nu se ardã, deoarece nu se poate da un timp exact, deoarece acesta depinde de tipul aluatului si de tipul cuptorului.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative