Ingrediente pentru 4 persoane:
16 tuburi caneloni uscate din magazin
400 g carne măcinată1 ceapă mediu
3 căţei de usturoi
300 ml bulion de roşii
Sos bechamel
400 ml lapte
2 linguri făină
sare, piper, nucşoară
50 g parmezan ras
50 g parmezan ras
Preparare:
1. Tocaţi ceapa şi usturoiul şi rumeniţi-l puţin în ulei încins. Adăugaţi carnea măcinată şi lăsa-ţi la rumenit până ce carnea este gata. Adăugaţi sare, piper şi 1 lingură de oregano uscat, bulionul şi ketchup-ul apoi lăsaţi la foc mare până se îngroaşă sosul (maxim 5 minute)
2. Umpleţi tuburile cu compoziţia de carne şi sos tomat.
3. Pentru sosul bechamel, puneţi la fiert ingredientele până sosul se îngroaşă. Puneţi jumătate din sos pe fundul vasului în care veţi pune la cuptor caneloniul. Apoi puneţi tuburile umplute.
4. După ce aţi pus tuburile în vas acoperiţi cu restul de sos bechamel.
5. Lăsaţi la cuptor pentru aproximativ 25 de minute la 250 grade, sau până ce pastele s-au fiert (depinde de cuptor)