Home » , » Paste cu ciuperci

Paste cu ciuperci

Written By cristi mirea on vineri, 8 aprilie 2011 | 20:32


Ingrediente pentru 2 persoane:
300 g paste făinoase
1 ardei roşu
1 ceapă medie
1 praz mic sau ceapă verde
300 g ciuperci champignon sau alte ciuperci
200 g smântână
1 lingură făină
sare, piper

Preparare:

 
1. Puneţi pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Tăiaţi în cuburi legumele, iar ciupercile în rondele. Căliţi legumele pentru 7 minute apoi adăugaţi ciupercile rondele şi mai lăsaţi la călit 3 minute.


2. Amestecaţi smântâna cu făina până ce nu mai sunt cocoloaşe apoi adăugaţi la legume. Lăsaţi la foc mic până se îngroasă sosul. Servici cu pastele fierte.

Distribuie

About cristi mirea

Postari relative