Home » » Patura de foietaj

Patura de foietaj

Written By cristi mirea on luni, 31 ianuarie 2011 | 18:11


Ingrediente pentru 2 persoane:
jumătate rolă de aluat de foietaj
1 praz
100 g cârnaţ condimentat
100 g ciuperci
1 fir praz
ketchup
3 triunghiuri brânză topită
sare, piper

Preparare:
1. Pentru această reţetă aveţi nevoie de un vas termorezistent pe care îl ungeţi cu ulei apoi tăiaţi aluatul de foietaj în jumătate şi căptuşiţi forma temrorezistentă cu el. Tăiaţi rondele toate ingredientele apoi umpleţi vasul căptuşit cu alut cu ingredientele. Condimentaţi cu sare, piper şi ketchup. Rupeţi brânza topită în bucăţi şi presăraţi peste compoziţie.
2. Acoperiţi vasul cu a doua jumătate de aluat de foietaj apoi înfigeţi furculiţa în mai multe locuri în capacul de aluat. Puneţi la copt în cuptorul preîncălzit la temperatură medie pentru 20 de minute. Timpul de pinde de cuptor, aveţi doar grijă să nu se ardă aluatul.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative