O retea rapida si delicioasa pentru cand nu aveti mult timp de pierdut in bucatarie
Ingrediente
400 g tagliatele
jumatate pipet de pui
400 g ciuperci champignion
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
200 ml smantana lichida pentru gatit - eu prefer cea vegetala
frunze de patrunjet pentru ornat
brana dura rasa
sare, piper
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Taiati pieptul de pui in fasii mici. taiati ciupercile in rondele. Taiaci cepa in cuburi mici la fel si usturoiul.
Adaugati putin ulein in o tigaie. caliti putin ceapa, apoi adaugati carnea. Cand aceasta devine alba daugati ciupercile si usturoiul. Caliti pentru 10 minute la foc mic amestecand periodic. Adaugati sare si piper si smantana lichida si mai fierbeti 1 minut. Adaugati pastele fierte peste compozitie si amestecati. daca sosul este prea gros mai puteti adauga cateva linguri din apa in care au fiert pastele pentru a-l subtia.
Serviti cu frunze pe patrunje maruntit.