Un preparat vegetarian plin de savoare.
Ingrediente
pentru 2 portii
1 vânãtã medie
2 cartofi noi medii
2 rosii bine coapte
1 ceapã verde
3-4 cãtei usturoi
2 gogosari rosii
2 ouã
150 ml smântânã
sare, piper, capere,
busuioc proaspãt, oregano proaspãt
Tãiati ceapa si usturoiul în rondele. Tãiati gogosarul în cuburi, la fel faceti si cu vânãta decojitã. Curãtati cartofii si tãiatii în cuburi.
Într-o tigaie puneti ulei la încins si adãugatii cartofii, ceapa si gogosarii. Dupã 4 minute de rumenit în care amestecati, adãugati vinetele si usturoiul. Decojiti rosiile si tãiatile în cuburi si adãugati-le dupã 2 minute.
Într-un vas amestecati smântâna cu ouãle, condimentele si verdeturile mãruntite. Apoi amestecati sosul cu restul ingredientele din tigaie si lãsati pe foc mic pentur 1 minut.