Această este o fuziune de influețe deoarece nu am utilizat foidin orez ci foi de filo specifice zonei balcanice.
Ingrediente
pentru 2 portii
1 ardei rosu
1 cartof mediu
1 morcov
1 gulie micã
foi de plãcintã filo
piper, sos soia
Tãiati legumele în fâsii subtiri ca în imaginea alãturatã. Într-o tigaie sau în wok prãjiti-le pentru arpoximativ 10 minute. Legumele trebuie sã rãmânã "al dente". Condimentați cu piper si sos soia. Dezghetiati foile de plãcintã cumpãrate din alimentarã. Pentru fiecare pachetel utilizati în medie 3 straturi de foi suprapuse pe care le tãiati cu cutitul în formã pãtratã cu latura de aproximativ 10-12 cm.
Umpleti pãtratele ca în imaginile de mai sus si prãjiti pachetele în lei încins. Serviti fie cu sos soia fie cu sos dulce-iute pe care îl gãsiti în alimentãri.