Home » » "Budincã" de zuchinni cu cacao

"Budincã" de zuchinni cu cacao

Written By cristi mirea on marți, 7 martie 2017 | 16:35

Aceastã budincã este o fuziune interesantã între legume si ciocolatã. Retzeta se numeste budincã deoarece datoritã legumelor se obtine o masã mai gelatinoasã.Ingrediente pentru 1 tavã
5 ouã
5 linguri fãinã
5 linguri zahãr
1 zuchinni mediu
3-4 linguri cacao neîndulcit,
praf de copt


Pentru început pregãtiti un piscot obisnuit bãtând albusuriloe de la ouã pânã se obtine o spumã tare, apoi se adaugã gãlbenusurile si se amestecã, apoi se adaugã zahãrrul si se amestecã, apoi pe rând se presarã fãina amestecatã cu jumãtate linguritã praf de copt, amestecând în continuare pentru a nu se forma cocoloase. La sfârsit amestecati praful de cacao pentru prãjituri (neîndulcit.


Curãtati zuchinniul si eliminati sâmburii si apoi treceti prin rãzãtoarea mare leguma. La sfârsit amestecati aluatul cu leguma rasã. Într-o tavã puneti hãrtie de copt si apoi aluatul. Lãsati la copt pentru aproximativ 25 - 30 minute. Pentru a vã asigura cã aluatul s-a copt, infigeti un chibrit în aluat si dacã acesta la iesire nu are lauat lipit de el, înseamnã cã s-a copt. Se lasã sã se reãceascã si se serveste cu zahãr pudrã.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative