Minestrone

Written By cristi mirea on marți, 7 februarie 2017 | 14:52

Această supă de legume este perfectă pentru vară fiind ușoară și plină de vitamine. Minestrone este o supã italianã în care legumele se gãsesc din abundentã, zeama fiind prezentã doar cãt sã acopere legumele.



Ingrediente pentru 2 portii
 1 cartof mare
1 morcov mare
 1 ardei capia
1 ardei galben
1 ceapã
 3 cãtei usturoi
100 g mazãre
seminte: coriandru, chimen, piper; foi dafin
sare
 ulei mãsline

Mãruntiti ceapa si usturoiul. Tãiati restul legumelor în cuburi. Într-o oalã puneti 2-3 linguri de ulei de mãsline la încins, apoi adãugati ceapa, usturoiul, semintele de coriandru, chimen si piper si foile de dafin.

Amestecati pentru 2 minute dupã care adãugati restul legumelor si amestecati din când în când. Dupã 5 minute, timp în care legumele s-au rumenit putin adãugati apã cât sã acopere legumele. Lãsati sã fiarbã pãnã ce legumele se înmoaie si apoi condimentati cu sare dupã gust. Se serveste cu pãine prãjitã.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative