Ciuperci pane

Written By cristi mirea on marți, 11 ianuarie 2011 | 17:14


Ingrediente pentru 4 persoane:
500 gr ciuperci cu pălărie lată
2 ouă
făină
pesmet
sare, piper

Preparare:


1. Ciupercile nu trebuie neapărat curăţate de coajă, aceasta fiind comestibilă. Cele din comerţ sunt destul de curate pentru a le şterge doar de praf cu un ştergar da bucătărie. Pentru această reţetă aveţi nevoie de ciupercu cu pălărie lată, deoarece acestea fiind plate se pot prăji mai bine în tigaie.

2. După ce aţi curăţat ciupercile, bateţi cele două ouă cu sare şi piper după gust. În alte două vase puneţi pesmet şi făină. Treceţi fiecare ciupercă prin făină, apoi oul bătut şi în final prin pesmet, după care prăjiti-le pânp devin aurii în ulei încins.

Distribuie

About cristi mirea

Postari relative