Home » , » Baghete cu ciuperci si feta

Baghete cu ciuperci si feta

Written By cristi mirea on sâmbătă, 25 februarie 2017 | 11:18

la această rețetă facem aluatul de la zero.


Ingrediente pentru 2 portii 
300 g fãinã 
25 g drojdie 
100 g ciuperci 
 100 g brânzã feta 
 usturoi 
oregano 
ulei mãsline,
lapte, 
zahãr 



Într-un vas amestecati fãina la temperatura camerei cu drojdia înmuiatã în putin late cu jumãtate linguritã de zahãr si 1 lingurã de oregano. Amestecati bine si apoi frãmântati aluatul care este similar cu cel pentru blat de pizza. Când acesta nu mai lipeste si se desprinde de pe degete adãugati 1 lingurã de ulei de

mãsline si amestecati bine. Lãsati la dospit într-un loc cald pentru jumãtate de orã. Când aluatul a crescut întindeti-l cu sucitorul si tãiati fâsii dreptunghiulare. Asezati-le pe hãrtie de copt într-o tavã. Ornati aluatul cu felii de ciuperci proaspete si fãsii de brânzã feta. Mãruntiti usturoi si presãrati peste ciuperci. Puneti la copt pânã ce aluatul se rumeneste.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative