Ingrediente
pentru 2 portii
300 g fãinã
25 g drojdie
100 g ciuperci
100 g brânzã feta
usturoi
oregano
ulei mãsline,
lapte,
zahãr
Într-un vas amestecati fãina la temperatura camerei cu drojdia înmuiatã în putin late cu jumãtate linguritã de zahãr si 1 lingurã de oregano. Amestecati bine si apoi frãmântati aluatul care este similar cu cel pentru blat de pizza. Când acesta nu mai lipeste si se desprinde de pe degete adãugati 1 lingurã de ulei de
mãsline si amestecati bine. Lãsati la dospit într-un loc cald pentru jumãtate de orã. Când aluatul a crescut întindeti-l cu sucitorul si tãiati fâsii dreptunghiulare. Asezati-le pe hãrtie de copt într-o tavã. Ornati aluatul cu felii de ciuperci proaspete si fãsii de brânzã feta. Mãruntiti usturoi si presãrati peste ciuperci. Puneti la copt pânã ce aluatul se rumeneste.