Home » » Tarta cu pere

Tarta cu pere

Written By cristi mirea on vineri, 27 martie 2020 | 13:48

Cand spun ca e rapida aceasta tarta, chiar este si pe deasupra si delicioasa.

Ingrediente
1 kg pere
150 g zahar
100 g margarina pentru placinte / unt
aluat de foietaj congelat
un galbenus ou pentru uns



Ungeti o forma pentru tarta cu margarina. presarati un strat subtire de zahar.
Curatai perele si taiati in felii subtiri. Incepeti sa asezati perele ca in imagine.








Presarati restul de zahar peste fructe. Taiari restul de margarina in fulgi si presarati peste pere.





Puneti foaia de aluat de foietaj peste fructe si taiati marginile.


Ungeti aluatul cu un galbenus de ou.


Coaceti la 160 de grade circa 40 de minute sau pana ce aluat copt, in functie de cuptor.


Dupa ce scoateti tarta din cuptor, lasati sa se raceasta 5 minute apoi rasturnati tarta pe o tava de servire.


Serviti cu frisca si inghetata de vanilie sau caramel.

Distribuie

About cristi mirea

Postari relative