Vinete pane

Written By cristi mirea on duminică, 5 martie 2017 | 15:19

Vinetele pane sunt un deliciu vegetarian care face concurență preparatelor din carne.



Ingrediente pentru 2 portii
 1 vânãtã mare
2 ouã
sare, piper
fãinã


Curãtati vânãta de coajã si tãiati-o de-alungul în fãsii groase de aproximativ jumãtate de centimetru. Într-o farurie bateti ouãle cu furculita pânã de omogenizeazã, adãugati sare si piper dupã gust. În altã farfurie puneti fãinã.


Încingeti ulei într-o tigaie. Luati pe rând fiecare felie de vânãtã si treceti-o mai întâi prin fãinã si apoi prin ou si apoi puneti în tigaie la prãjit. Sã fiti mereu atenti ca fãina si oul sã acopere toatã suprafata vinetelor.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative