Home » , » Tartã mediteraneanã

Tartã mediteraneanã

Written By cristi mirea on luni, 6 martie 2017 | 16:27

O gustare rapidă cu foietaj.



Ingrediente pentru 3 portii
1 pachet foietaj congelat
 100 g suncã de praga
 1 bilã mozzarella
 2 rosii
 3-4 ciuperci champignon


Lãsati aluatul de foietaj la dezghetat, apoi tãiati din el dreptunghiuri cu dimensiunea dupã plac. Pe o tavã puneti hãrtie pentru copt si asezati dreptunghiurile pe foietaj. Pe acesta puneti din sunca de praga tãiatã fâsii, din mozzarella tãiatã fâsii, din ciupercile feliate si din rosiile feliate. Condimentati cu sare si piper.


Puneti la copt în cuptorul preîncãlzit la temperatura maximã pentru aproximativ 10-15 minute, verificând ca aluatul sã creascã pe margine si sã devinã auriu.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative