Home » , » Salata caldã de spanac

Salata caldã de spanac

Written By cristi mirea on miercuri, 15 martie 2017 | 16:00

Spanacul e bun și ca salată.



Ingrediente 1 portie
1 legãturã spanac
 1 cãtel usturoi
10 seminte de pin
10 capere
 parmezan
sare, piper, ulei de mãsline


Spãlati spanacul si uscati-l cu un servet de bucãtãrie. Curãtati usturoiul si tãiati-l rondele. Într-o tigaie încãlziti la temperaturã micã putin ulei de mãsline si adãugati usturoiul si semintele de pin. Dupã 30 de secunde adãugati frunzele de spanac și amestecati.


Rumeniti doar 10 secunde. Nu e glumã, dar dacã lãsati mai mult spanacul isi pierde textura si se face moale, iar salata trebuie sã fie doar încãlzitã. Pe un platou puneti salata, adãugati caperele, sare si piper si câteva fâsii de parmezan.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative