Home » » Pane crocant din pui

Pane crocant din pui

Written By cristi mirea on sâmbătă, 25 martie 2017 | 10:35

De multe ori vã întrebati cum reusesc marile lanturi de restaurante fast-food sã facã produsele din carne de pui pane atat de crocante si gustoase. Secretul este fulgii de porumb (corn flakes). De acum puteti si acasã sã faceti un pane ca la restaurantele cu multe initiale.



Ingrediente 2 portii
1 piept de pui
 1-2 ouã
fãinã
 sare, piper, amestec de grill
fulgi de porumb simpli,
pesmet

Puneti într-o pungã o mânã de fulgi de porumb, apoi faceti punga platã si cu un sucitor încercati sã mãruntiti cît mai bine posibil fulgii. Acestia for forma un amestec de praf si bucãti mai mici ca în imaginea alãturatã. Adãugati douã linguri de pesmet, sare si piper dupã gust. Feliati pieptul de pui si faceti-l plat.


Pentru a nu distruge textura puneti carnea în pungã de plastic si apoi bateti cu ustensila pe care o aveti. Astfel carnera se aplatizeazã dar nu se rupe. Într-un vas bateti ouãle, în altul puneti fãina amestecată cu condimentele (dacă vă place picant puteți adăuga boia iute) si în unul puteni amestecul de frulgi de porumb cu pesmet. Treceti fiecare felie prin fãinã pe ambele pãrti, apoi prin ou si în final prin fulgi si pesmet. Prãjiti auriu carnea.

Distribuie

About cristi mirea

Postari relative