Home » » Pachetele picante din foietaj

Pachetele picante din foietaj

Written By cristi mirea on sâmbătă, 4 martie 2017 | 15:14

Aceste pachețele pot fi un aperitiv sau un snack de luat pe drum.


Ingrediente pentru 2-3 portii
1 fir cârnat cabanos
2-3 ardei de boia
1 ardei iute
1 rosie cãrnoasã
1 ceapã medie
frunze de busuioc, mãghiran, cimbru
sare, piper, nucsoarã
2-3 cãtei usturoi
1 pachet aluat foietaj congelat

 
Tãiati cabanosul în rondele. Tãiati în cuburi ardeiul de boia si cel iute. Mãruntiti ceapa si usturoiul. Într-o tigaie fierbinte rumeniti ingredientele mãruntite. Dupã 5-6 minute adãugati rosia decojitã si tãiatã în cuburi si verdeturile mãruntite. Lãsati pe foc pentru încã 3 minute, apoi lãsati sã se rãceascã putin compozitia. Condimentati.


Aluatul de foietaj decongelat se taie în pãtrate de aproximativ 10 cm latura. Puneti într-o jumãtate a pãtratului o lingurã din compozitia din tigaie apoi acoperiti cu cealaltã jumãtate si presati bine marginile. Pentru a vã ajuta utilizati o furculitã cu care apãsati. Astfel veti obtine si un model frumos pe margini la coacere.


Puneti pachetelele obtinute pe o tavã cu hãrtie de copt si lãsati la cuptor pânã de rumenesc, aproximativ 10 - 15 minute în functie de puterea cuptorului.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative