Pentru cuburile picante de trandafir utilizati trandafiratã a cãrei retzetã o gãsiti aici.
Ingrediente
pentru 2 portii
1 zucchinni mic
1 ardei rosu
1 morcov
1 cartof
1 ceapã verde,
2 cãtei usturoi
4 foi de orez pentru pachetel primãvarã,
sos soja, chilli, piper,
suc de trandafir,
1 plic gelatinã pt tort
Utilizati 250 ml asa cum scrie pe plicul de gelatinã pentru tort de fructe si în loc de apã utilizati sucul fãrã a mai adãuga zahãr, deoarece sucul contine deja zahãr, însã adãugati chilli ãn functie de cât de iute vã place. Apoi faceti gelatina conform instructiunilor de pe plic dupã care turnati-l într-un suport pentru cuburi de gheatã si puneti-l la frigider pentru a se întãri.
Tãiati legumele pe lungime si cãlitile pentru 3-4 minute într-un wok sau o tigaie (în tigaie va dura mai mult). Condimentati cu sos soia si piper.
Înmuiati pe rând foile de de orez în apã fierbinte pentru a fi maleabile apoi puneti pe mijloc putin din continutul din wok si acoperiti cu o carte continutul, apoi cu lateralele,a stfel ãncât sã rãmânã un capãt liber. Serviti împreunã cu cuburile de trandafiratã picantã.