Home » , , » Cornete asiatice cu gelatinã de trandafir

Cornete asiatice cu gelatinã de trandafir

Written By cristi mirea on miercuri, 1 martie 2017 | 13:40

Pentru cuburile picante de trandafir utilizati trandafiratã a cãrei retzetã o gãsiti aici.
 


Ingrediente pentru 2 portii
1 zucchinni mic
1 ardei rosu
1 morcov
1 cartof
 1 ceapã verde,
2 cãtei usturoi
4 foi de orez pentru pachetel primãvarã,
sos soja, chilli, piper,
suc de trandafir,
1 plic gelatinã pt tort


Utilizati 250 ml asa cum scrie pe plicul de gelatinã pentru tort de fructe si în loc de apã utilizati sucul fãrã a mai adãuga zahãr, deoarece sucul contine deja zahãr, însã adãugati chilli ãn functie de cât de iute vã place. Apoi faceti gelatina conform instructiunilor de pe plic dupã care turnati-l într-un suport pentru cuburi de gheatã si puneti-l la frigider pentru a se întãri.


Tãiati legumele pe lungime si cãlitile pentru 3-4 minute într-un wok sau o tigaie (în tigaie va dura mai mult). Condimentati cu sos soia si piper. Înmuiati pe rând foile de de orez în apã fierbinte pentru a fi maleabile apoi puneti pe mijloc putin din continutul din wok si acoperiti cu o carte continutul, apoi cu lateralele,a stfel ãncât sã rãmânã un capãt liber. Serviti împreunã cu cuburile de trandafiratã picantã.



Distribuie

About cristi mirea

Postari relative