Un preparat delicios care se potrivește și cu piept de curcan.
Ingrediente
2 portii
1 piept de pui dezosat
2 felii cascaval
2 felii suncã presată
sare, piper
pesmet,
fãinã,
1 ou
Tãiati pieptul de pui în lung formând un buzunar. În acesta puneti o felie de cascaval si o felie de suncã. Puteti utiliza ce suncã doriti, în functie de preferinte. Condimentati "buzunarul" cu sare si piper.
Cu scobitori încercati sã închideti cât mai bine buzunarul umplut al fiecãrei jumãtãti de piept de pui pentru a sigila compozitia. Pregãtiti în 3 vase: fãinã, ouã bãtut, pesmet.
Ca la un pane obisnuit treceti rulada mai întâi prin fãinã, apoi prin ou si în final prin pesmet. Prãjiti într-un vas cu ulei din abundentã (eventual fripteusã) si la foc mic pânã se rumeneste pesmetul si devine auriu.
Home
»
Fel-principal
»
Cordon bleu din piept de pui