Home » » Brânzã în ulei aromat

Brânzã în ulei aromat

Written By cristi mirea on luni, 6 martie 2017 | 16:29

Brânza astfel condimentată merge perfect în salate sau lângă roșii și șuncă.



Ingrediente pentru 1 portie
 telemea
ulei
1 linguritã boabe piper,
boabe coriandru,
boabe mustar,
chimen
 2 cãtei usturoi
ardei iute uscat,
foi de dafin


Tãiati telemeaua preferatã în cuburi cu latura de aprox 1 cm. Amestecati condimentele într-un mojar si presati-le putin pentur a le mãrunti. Într-un borcan puneti un strat de condimente, 1 cãtel de usturoi tãiat rondele si cuburi de telemea, apoi continuati cu încã un strat cu condimente si usturoiu si apoi mai puneti telemea pânã umpleti borcanul. Adãugati ulei cât sã acoperiti telemeaua. Puteti utiliza ulei de mãsline sau de rapitã pentru aromã. Merge si cu ulei de floarea soarelui.


Prepqaratul lãsati-l la macerat în frigider pentru o sãptãmânã dupã care puteti sã-l serviti ca aperitiv sau ca si condiment în diferite preparate, ca de exemplu ca topping în salate de verdeturi. Uleiul rãmas îl puteti de asemenea în salate sau la prãjit.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative