Home » » Unt aromat

Unt aromat

Written By cristi mirea on marți, 28 februarie 2017 | 13:16

Untul aromat este un condiment simplu de preparat care se poate adãuga la multe preparate. De exemplu la pireu sau se poate pune peste cartofi copti, peste peste scos proaspãt din cuptor astfel încât untul sã aibã timp sã se topeascã. De asemenea se poate utiliza si ca sos pentru paste fiind adãugat peste pastele fierbinti. Aceasta este o metoda simplã de conservare a frunzelor într-o formã proaspãtã fãrã a utiliza conservati. De asemenea puteit adãuga orice frunze aromate vã plac, ca de exemplu slavie, mãrar, tarhon, etc.



Ingrediente pentru 1 portie
1 pachet unt verdeturi: - busuioc - pãtrunjel, leustean - cimbru, mãghiran
sare, piper


Scoateti untul din frigider cu aproximativ 20 minute înainte de preparare. Tãiati mãrunt de tot o cantitate mai mare de frunze si amestecatile cu sare si piper în unt. Dacã credeti cã untul mai poate incorpora mai multe frunze mai puteti adãuga.


Dupã omogenizare ambatai untul in folie transparnetã formând un cârnat si congelati-l. Astfel putei tãia felii din untul congelat în cantitatea exactã de care aveti nevoie pentru mâncarea pe care o preparati.


Distribuie

About cristi mirea

Postari relative