Un preparat care trezește spiritul verii în orice zi a anului.
Ingrediente
pentru 1 portie
3 cartofi medii
200 g cârnat condimentat
1 rosie mare
1 ceapã medie
3 cãtei usturoi
sare, piper,
herbes de Provence
ulei de mãsline
Se curãtã cartosii si se taie în cuburi. Se feliazã cârnatul. Ceapã si usturoiul se toacã.
Într-o tigaie încingeti ulei de mãsline. Adãugati cartofii si la flacãrã micã prãjitii acoperiti cu un capac timp de 5-6 minute, amestecând din când în când. Apoi adãugati cârnatul ceapa si usturoiul. Acum puteti mãri flacãra.
Dupã 3 minute adãugati feliile de rosie, sarea, piperul si 1 linguritã cu vârf de herbes de Provence. Mai lãsati pe foc pentru 1 minut dupã care puteti servi.
Home
»
Fel-principal
»
Tigaie á la Provence