O supa pe care obișnuia bunica sa o faca, dar ea mai făcea și un răntaș de făină pentru a îngroșa puțin lichidul. Eu am ales varianta mai ușoară. Supa poate fi și un remediu dacă aveți stomacul deranjat.
Ingrediente
pentru 1 portie
1 linguritã seminte chimen
1/2 cub concetrat supã legume
pãine uscatã
ulei de mãsline
Puneti la fiert 300 ml apã. Când a dat în clocot adãugati semintele de chimen si supa concetratã. Lãsati sã fiarbã timp de 10 minte.
Între timp faceti crutoanele de pãine. Puteti lãsa feliile de pãine întregi dacã aveti o minibaghetã veche sau sã o tãiati în cuburi.
Într-o tigaie încingeti ulei de mãsline si adãugati pãine la prãjit. Trebuie sã fiti atenti sã se rumeneascã pe ambele pãti, deoarece acest lucru se va întâmpla repede.