Home » » Sanvici "french toast"

Sanvici "french toast"

Written By cristi mirea on luni, 27 februarie 2017 | 13:09

Dacă pâinea cu ou nu vi se pare suficient de decadent, încercați să faci un sanvici cu ou. 'French toast' este ceea ce în englezã este preparatul la noi cunoscut drept pãine cu ou. Eu am încercat sã reinventez plistisitoarea pâine cu ou.Ingrediente pentru 2 portie
4 felii pâine
 3-4 felii suncã presatã
cas sau mozzarella
frunze de busuioc
2 ouã
sare, piper


Cele 4 felii de pãine sã aibã aceeasi mãrime. Dacã nu au ceeasi mãrime puteti sãle tãiati marginile astfel încât sã se suprapunã. Acum puneti pe fiecare felie de pãine 1-2 felii de suncã presatã, 1-2 frunze de busuioc si apoi o felie de brânzã si acoperiti cu urmãtoarea felie de pãine.


Intr-o farfurie adâncã bateti ouãle cu o furculitã sau cu telul pânã se omogenizeazã gãlbenusul cu albusul. Acum presati bine cu palma sanviciurile si apoi cu grijã scufundati-l în ou pe ambele pãrti, apoi prãjiti-l într-o tigaie cu mult ulei încins. Lãsati aproximativ 1 minut sã se prãjeascã pe o parte pentru ca sã nu pierdeti continutul sanviciului la întors, apoi cu o paletã latã de bucãtãrie întoarceti pe partea cealaltã si mai prãjiti pentru 1 minut.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative