Home » , » Penne a la rusticana

Penne a la rusticana

Written By cristi mirea on marți, 14 februarie 2017 | 11:16

Un sos rustic și ușor.



Ingrediente pentru 1portie
1/2 piept de pui
1 morcov
1 rosie
 praz,
usturoi
200 g paste penne
1 linguritã capere
parmezan
 sare, piper, ulei mãsline


Puneti pastele la fiert conform ambalajului. Tãiati în felii carnea si morcovii. Decojiti o rosie si tãiati-o în cuburi. Mãruntiti 2-3 cãtei de usturoi si tãiati felii 1-3 dintr-o plantã de praz. Într-o tigaie încinsã puneti putin ulei si rumeni carnea împreunã cu morcovii. Dupã 3 minute adãugati ceapa si usturoiul. Mai rumeniti pentru 2-3 minute apoi adãugati caperele, sarea si piperul împreunã cu rosiile si dupã ce amestecati bine opriti focul. Când serviti stropiti pastele cu ulei de mãsline.


Distribuie

About cristi mirea

Postari relative