Home » » Paste umplute cu brânzã si cârnat

Paste umplute cu brânzã si cârnat

Written By cristi mirea on luni, 6 februarie 2017 | 13:08

Desi este migălos să faceți acest preparat, este unul savuros si interesant, mai ales la petreceri.




Ingrediente pentru 1 persoanã
 15 paste în formã de scoici
15 rondele cârnat iute
15 lingurite perle de brânzã
3 frunze de busuioc
2 cãtei de usturoi piper, sare
 1 lingurã ulei de mãsline

Pune pastele în formã de scoicã la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj în apã cu sare. Taie cele 15 rondele de cârnat iute. deoarece acest cârnat este foarte condimentat nu mai este nevoie sã folosesti alte condimente sau sare. Pune în tigaia încinsã cârnatul fãrã adaos de ulei, deoarece grãsimea care se va topi din cârnat va fi îndeajuns. Dupã rumenire scoatele din tigaie.


Dupã firberea pastelor si scurgerea lor ia o scoicã în care vei introduce o rondea de cârnat si o linguritã de perle de brânzã. Utilizeazã perle de brânzã în varianta clasicã, fãrã adaosuri de alte condimente.


Dupã ce ai umplut toate pastele scoicã aseazã-le pe o farfurie. rosieMãrunteste cu cutitul usturoiul. Într-o tigaie încinsã pune lingura d eulei de mãsline si adaugã usturoiul. Apoi taie frunzele de busuioc în fâsii mai mari si adauzgã-le în ulei. Ia tigaia de pe foc si pune uleiul cu usturoi si busuioc peste paste. La sfârsit macinã putin piper peste preparat.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative