Home » , » Paste cu ciuperci si brânzã

Paste cu ciuperci si brânzã

Written By cristi mirea on duminică, 19 februarie 2017 | 11:21

Câteodată nu este nevoie de carne.



Ingrediente pentru 2 portii
200 g paste fãinoase din porumb
4-5 ciuperci
100 g cascaval ementaler
50 g brânzã topitã
praz
fãinã
50 ml smântânã
sare, piper, ulei de mãsline


Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele din porumb au o aromã mai intesnsivã decât cele clasice din grâu. Feliati ciupercile si prãjiti-le în ulei de mãsline împreunã cu prazul mãruntit. Radeti brânza ementaler.


Într-un vas amestecati smântâna cu 1 lingurã fãinã brânza rasã si brânza topitã. Adãunati compozitia în tigaie la ciuperci si condimentati. Dupã 1-2minute la foc mic sosul este gata. Se serveste peste pastele stropite putin cu ulei de mãsline.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative