Această pastă este poate cle mai delicios mod de a savura usturoiul fără a vă face probleme pentru mirosul acestuia. Se potrivește ca și sos la orice doriți.
Ingrediente
pentru 1 portie
6-7 cãtei usturoi
3 lingurite smântânã
1 linguritã ulei de mãsline
sare, piper
Într-un vas mic puneti ulei cam de un deget si încãlziti-l la flacãrã micã. Adãugati cãteii d u sturoi cu tot cu coajã. Dupã 5 minute în care îi mai amestecati din când în când si când coaja începe sã prindã culoare se pot scoate din ulei si pune pe un servet de hãrtie pentru a absoarbe excesul de ulei.
Dupã putin timp necesar rãcirii, scoateti usturoiul din coajã. Zdrobiti usturoiul copt si adãugati uleiul de mãsline. Amestecati bine pentru a obtine o pastã. Adãugati smântâna, sare si piperul, apoi mai amestecati o datã.
Home
»
condimente
»
Pastã de usturoi copt