Home » , » Pachetel primãvarã

Pachetel primãvarã

Written By cristi mirea on miercuri, 15 februarie 2017 | 15:41

Pachetelul primãvarã este de nelipsit de pe meniul restaurantelor chinezesti si este de fapt foarte simplu de preparat. Rolul se poate servi atât ca si aperitiv cât si ca fel principal.



Ingrediente pentru 1 portie
2 foi orez
 1 morcov
1 frunzã varzã china
1 ardei mic
 3-4 rontele ardei iute
10 rondele praz
1 cãtel usturoi
 sos soia, ghimbir, piper, susan


Feliati ingredientele (în afarã de foile de orez) si rumeniti-le într-o tigaie cu putin ulei. Dupã 3-4 minute puteti adãuga 1-2 lingurite sos soia si piper. Lãsati compozitia pentru 3-4 minute sã se rãceascã. Într-un vas pneti apã fierbinte. Apoi introduceti pe rând foile la înmoiat pentru 1 minut.


Puneti foaia moale pe o suprafatã planã si asezati din compozitia din tigaie si formati o ruladã ca si la sarmale. Lãsati rulada pentru 1 min ut la odihnã, pentru ca amidonul din foaia de orez sã lipeascã putin rulada. Într-o friteusã sau un vas cu mult ulei încins prãjiti pachetelele pentru 1-2 minute. Puteti servi su sosuri asiatice din comert.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative