Home » , » Omletã spaniolã

Omletã spaniolã

Written By cristi mirea on marți, 7 februarie 2017 | 11:30

Acest preparat îl făcea des mama mea când eram mic deoarece în fiecare duminica dimineața căutam ciuperci în pădurea din apropiere și apoi le utilizam în acest preparat. Ea îi spunea omletă spaniolă.



Ingrediente pentru 1 portie
1 cartof mare
1 ardei capia
1 ceapã,
3 cãtei usturoi
3 ciuperci champinion proaspete
100 gr cârnat
2 ouã
sare, piper


Curãtati cartofii si tãiatii în felii mici ca pentru artofi prãjiti. Tãiati si ardeii în felii. Mãruntiti ceapa si usturoiul. Feliati ciupercile. Într-o tigaie încinsã adãugati ulei si apoi cartofii si cârnatul feliat. Dupã câteva minute acestia au început sã se înmoaie, atunci adãugati ceapa, usturoiul si ardeii. Mestecati din când în când. Dupã 2-3 minute adãugati ciupercile si mai prãjiti pentru 1 minut.


Bateti ouãle cu telul si adãugati-le peste legume, amestecând bine pentru a omogeniza ingredientele. Dupã 1 minut se poate lua d epe foc. Acum condimentati.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative