Ciupercile sunt foarte versatile și se potrivesc foarte bine cu smântâna.
Ingrediente
pentru 1portie
150 g carne porc
150g ciuperci proaspete
1/2 ardei verde
100 g brocoli
100 ml smântânã
1 ceapã micã
2 cãtei usturoi
sare, piper, curry
În apã clocotitã opãriti florile de brocoli pentru 2 minute. Tãiati mãrunt ceapa si usturoiul. Tãiati în felii carnea, ardeiul si ciupercile. Într-o tigaie încinsã puneti putin ulei de mãsline si rumeniti carnea si ardeii. Dupã 2-3 minute în care amestecati din când în când, adãugati ceapa, usturoiul si ciupercile. Dupã 2 minute adãugati florile de brocoli si smântâna împreunã cu condimentele.
Lãsati sã fiarbã la foc mic pentru încã 2 minute.
Home
»
Fel-principal
»
Mâncare de carne cu ciuperci si smântânã