Home » » Gulas

Gulas

Written By cristi mirea on vineri, 10 februarie 2017 | 16:20

Un preparat sățios și plin de aromă.



Ingrediente pentru 2 portii
200 g carne vitã pt gulas
1 tub pastă ardei dulce
1 conservă pastă de tomate
3 cartofi
2 cepe mari
boabe: piper, chimen foi dafin, boia dulce, sare


Într-un vas puneti la rumenit carnea la foc mic amestecând din când în când. Adãugati si chimenul (1 linguritã) si boabele de piper. Curãtati cartofii si punetii la fiert în apã cu sare. Dupã 10 minute de prãjire adãugati la carne ceapa mãruntitã. Dupã 2 minute adãugati boiaua din abundentã, sare si foile de dafin.

Adãugati apã cât sã acoperiti carnea si pe parcus, în timp ce fierbe la foc mic, mai adãugati apã dacã este necesar. Adăugați pasta de tomate și de ardei dulce. Fierbeți până ce carnea este moale. Gulasul se serveste cu cartofi natur.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative