Pentru 1portie
aluat foitaj congelat
2 ciuperci proaspete
1 ardei iute
cascaval
sare, piper ulei mãsline
Prima datã decongelati aluatul de foitaj. Pentru a decupa cuibuirle utilizati douã inele, unul mai mic cu aproximativ 1 cm decât celãlalt. Eu folosesc un bol întors si un pahar pentru a obtine forma. Prima datã tãiati cercul mare.
Tãiati în felii ciupercile. Cascavalul tãiati-l în cuburi. Tãiati ardeiul iute în rondele si utilizati doar câteva rondele în functie de cât de iute este acesta. Acum puneti ingredientele în interiorul inelului proeminent. Condimentati cu sare si piper si un strop de ulei de mãsline deasupra. Puneti la cuptor tava pentru aproximativ 5-7 minute. Controlati tava periodic pentru ca aluatul sã nu se ardã, deoarece nu se poate da un timp exact, deoarece acesta depinde de tipul aluatului si de tipul cuptorului.