Home » » Cuib picant cu ciuperci

Cuib picant cu ciuperci

Written By cristi mirea on luni, 13 februarie 2017 | 16:07

Un pateu care va atrage toate privirile la următoarea petrecere.




Pentru 1portie
 aluat foitaj congelat
 2 ciuperci proaspete
 1 ardei iute
cascaval
 sare, piper ulei mãsline


Prima datã decongelati aluatul de foitaj. Pentru a decupa cuibuirle utilizati douã inele, unul mai mic cu aproximativ 1 cm decât celãlalt. Eu folosesc un bol întors si un pahar pentru a obtine forma. Prima datã tãiati cercul mare.


Puneti-l pe o tavã pe hârtie de copt. Apoi mai decupati din aluat inca un cerc mare. În acesta apãsati cu inelul un cerc mai mic. Scoateti cu grijã inelul care se formeazã si sezati-l peste cercul din tavã. Acesta va fi conturul care prin coacere va face marginea cuibului.

 

Tãiati în felii ciupercile. Cascavalul tãiati-l în cuburi. Tãiati ardeiul iute în rondele si utilizati doar câteva rondele în functie de cât de iute este acesta. Acum puneti ingredientele în interiorul inelului proeminent. Condimentati cu sare si piper si un strop de ulei de mãsline deasupra. Puneti la cuptor tava pentru aproximativ 5-7 minute. Controlati tava periodic pentru ca aluatul sã nu se ardã, deoarece nu se poate da un timp exact, deoarece acesta depinde de tipul aluatului si de tipul cuptorului.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative