Pentru această rețetă al utilizat ardei bulgărești nu foarte iuți.
Ingrediente
pentru 1portie
2 ardei verzi semi-iuti
1 cartof
mozzarella
ansoa
1 ou
fãinã, pesmet, sare, piper
hrean ras
maionezã
Coaceti cartoful în coajã în cuptorul cu microunde, sau în cuptorul electric/gaz.
Tãiati ardeii iuti în bucatã de aporximativ 5 cm si încercati sa scotei semintele. Tãiati moyyarella în felii subtiri pe care apoi feliati-le precum cartofii pentru cartofi prãjiti. Teste fiecare felie puneti o felie de ansoa si introduceti-le în tubul form at din ardeiul iute. Din fãinã apã si sare faceti o pastã omogenã si nu prea lichidã. Treceti bucãtile de ardei umplute prin aluat pentur ca acesta sã le acopere si apoi tãvãliti-le prin pesmet. Prãjiti-le în ulei încins pentru 30 - 45 secunde pãnã devin aurii.
Pentru sosul de hrean amestecati cantitãti egale de maionezã cu hrean ras proaspãt sau din borcan. Acesta puneti-l peste cartofii copti.
Home
»
Fel-principal
»
Crochete picante cu cartofi copti