Home » , » Ciuperci mediteraneene

Ciuperci mediteraneene

Written By cristi mirea on duminică, 12 februarie 2017 | 16:16

Un preparat simplu și rapid, perfect pentru orice petrecere.



Ingrediente pentru 1portie
2 ciuperci medii
 75 gr brânzã proaspãtã
2 cãtei usturoi
2 felii ansoa
 2 buc capere
piper, ardei iute, ulei mãsline, coajã lãmâie


Presãrati putin ulei de mãsline peste ciupercile întregi, dupã îndepãrtarea coditei si coaceti-le în cuptor pentru 5-7 minutem în functie de mãsrimea ciupercilor. Mãruntiti usturoiul si ardeiul iute (dupã gust), si mãruntiti putinã coajã de lãmâie. Într-un vas omogenizati brânza proaspãtã cu usturoiul, ardeiul, piperul si coaja de lãmãie. Nu aveti nevoie de sare fiindcã ansoa este foarte sãratã.


Scoateti ciupercile din cuptor si umpleti-le cu pasta de brânzã. Luati o bucatã de capere si rulati-o într-o felie de ansoa. Asezati pachetelul în mijlocul ciupercii.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative