Un preparat simplu și rapid, perfect pentru orice petrecere.
Ingrediente
pentru 1portie
2 ciuperci medii
75 gr brânzã proaspãtã
2 cãtei usturoi
2 felii ansoa
2 buc capere
piper, ardei iute, ulei mãsline, coajã lãmâie
Presãrati putin ulei de mãsline peste ciupercile întregi, dupã îndepãrtarea coditei si coaceti-le în cuptor pentru 5-7 minutem în functie de mãsrimea ciupercilor.
Mãruntiti usturoiul si ardeiul iute (dupã gust), si mãruntiti putinã coajã de lãmâie. Într-un vas omogenizati brânza proaspãtã cu usturoiul, ardeiul, piperul si coaja de lãmãie. Nu aveti nevoie de sare fiindcã ansoa este foarte sãratã.
Scoateti ciupercile din cuptor si umpleti-le cu pasta de brânzã. Luati o bucatã de capere si rulati-o într-o felie de ansoa. Asezati pachetelul în mijlocul ciupercii.