Home » , » Ciuperci cu mãmãligã

Ciuperci cu mãmãligã

Written By cristi mirea on luni, 13 februarie 2017 | 16:06

Un preparat vegetarian sățios și rapid.



Ingrediente pentru 2 portii
200 g ciuperci
1 ceapã
 250 g făină de mălai
 lapte sare, piper
 unt, ulei de mãsline


Ciupercile se taie în fâsii. Ceapa se mãrunteste. În ulei încinse rumeneste capa cu ciupercile pentru 5 minute. Când s-a luat de pe foc se adaugã sare si piper. În vasul în care fierbeti mãmãliga adãugati 500 ml lichid: jumãtate cantitate apã, jumãtate lapte. Fierbeti mãmãliga prim amestecare permanentã cu telul pentru a evita cocoloasele.


Dupã aproximativ 7 minute de fierbere pe foc mic, timp în care mai puteti completa cu lichid dacã este nevoie, se poate lua de pe foc. Adãugati o lingurã de unt, 1 lingurã de ulie de mãsline, sare si piper si ametecati bine.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative