Dacă doriți să faceți din acest preparat unul vegetarian nu utilizați bacon.
Ingrediente
pentru 2 portii
3 cartofi noi mari
1 mãr ionatan
50 g bacon
1 ceapã rosie
2 cãtei usturoi
ulei mãsline,
otet balsamic,
sare, piper, nucsoarã
Curãtati cartofii si tãiatii în cuburi mari. Spãlati mãrul si tãiati-l în cub uri mari.. Baconul tãiati-l în fâsii de aproximativ 5 cm. Ceapa si usturoiul tãiati-l în fãsii.
Într-un vas termorezistent puneti ulei de mãsline si adãugati ingredientele de mai sus amestecate. Condimentati cu sare, piper si nucsoarã. Apoi adãugati 50 ml de otet balsamic. Lãsati la cutorul încins la 180 grade timp de 20 minute sau pânã ce cartofii s-au rumenit.
Home
»
Fel-principal
»
Cartofi noi cu mere la cuptor