Home » » Budincă din tapioca

Budincă din tapioca

Written By cristi mirea on marți, 17 ianuarie 2017 | 12:34

Am încercat acest preparat destul de recent, deoarece tot auzisem de mult despre tapioca, dar nu l-am găsit în magazin, până ce l-am cumpărat online. Dacă vreți să aflați mai multe despre tapioca click aici.




 Ingrediente: 4 porții
1/2 cană tapioca
2 căni lapte
1/2 cană zahăr
1 ou
sare, esență vanilie
Pont: Utilizați aceeași cană ca măsură

 Există 2 tipuri de tapioca: unul care se fierbe rapid si altul care are nevoie să stea în apă la înmuiat minim 2 ore înainte de preparare. Trebuie să aveți grijă din care folosiți ca să iasă preparatul.

Puneți la fiert laptele cu tapiocași zahărul. Lăsați la fiert aproximativ 5 minute. Bateți oul ca să aibe o consistență similară cu omleta și adăugați din compoziția de budincă amestecând bine câteva linguri și apoi amestecați compoziția cu restul budincii. Amestecând lăsați să fiarbă pentru jumătate de minut. Când ați luat de pe foc adăugați esența de vanilie după gust și amestecați bine.


Se poate servi cald sau rece.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative