Home » » Peste cu crusta de pesmet

Peste cu crusta de pesmet

Written By cristi mirea on sâmbătă, 28 august 2010 | 19:10


Ingrediente pentru 2 persoane:
2 rondele peşte (somn) de 200 grame fiecare
1 ou
4 linguri pesmet
50 grame caşcaval
1-2 linguri smântână
sare, piper

Preparare:

Tăiaţi caşcavalul în cuburi. Într-un vas amestecaţi pesmetul cu oul, smântâna şi caşcavalul până obţineţi o pastă cremoasă.

Într-o tavă termorezistentă unsă cu unt, margarină sau ulei aşezaţi cele două rondele de peşte pe care le condimentaţi cu sar eşi piper după gust. Apoi împărţiţi în două cantitatea de pastă şi puneţi deasupra la fiecare felie de carne un strat generos.


În cuptorul preîncălzit la 200 grade puneţi peştele la copt până ce crusta se rumeneşte. Serviţi cu legume înăbuşite sau cu orez.


Distribuie

About cristi mirea

Postari relative